Kørekort hos trafikskole på Amager

Hos Kviktrafikskole på Amager kan du tage dit nye kørekort i gode omgivelser. Vi har holdstart hver 3. uge. Så du vil altid kunne tilpasse det ind i dine planer. Vi går op i at tilbyde grundig teoriundervisning, når du skal tage dit kørekort hos os. Vi vil nemlig udelukkende uddanne dygtige og trafiksikre bilister.

Afdelingens teorilokale ligger centralt på Amager på Amagerbrogade, hvor det er nemt at komme til med offentlig transport.

Når du skal erhverve dit kørekort hos os, gør vi alt der står i vores magt for at sikre, at du som elev er klar til at gå op til både teori- og praktisk prøve. Derfor kan vi også bryste os af at have høje beståelsesprocenter.

Undervisning i topkvalitet

Vores undervisere, både i teorilokalet og på vej, er alle veluddannede og har en motivation for at lære fra sig. De tager løbende efteruddannelse og kurser for at vi kan vedligeholde vores høje niveau af undervisning. Du er derfor sikret den bedst mulige undervisning når du tager dit kørekort hos vores afdeling på Amager.

Vi har flere forskellige dygtige kørelærer på vores skole på Amager. Derfor kan vi altid finde en der passer til dine indlæringsbehov, så du nemt og gnidningsfrit kan tage dit kørekort hos os. Vi har også flere forskellige biler, så er du f.eks. tryggest ved en lille bil, kan vi finde det perfekte match til dig.

Vi har konkurrencedygtige priser

Når du tager kørekort hos os er det altid til fair priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores undervisning, men lægger også vægt på at kunne holde vores priser konkurrencedygtige.

Skal du til at tage kørekort kan du kontakte os på telefon 35 35 54 55 eller send en mail til mail@kviktrafikskole.dk. Du kan også se holdstarter og tilmelde dig online her på vores hjemmeside.

© Copyright - KVIKTRAFIKSKOLE ApS
Vi er åben igen

Kviktrafikskole er nu åben igen, med både teoretisk og praktisk undervisning.

Der skal fremvises negativ coronaprøve eller coronapas ved al undervisning, både teoretisk og praktisk.

Teoriundervisning er startet op for nye elever.

Teoriundervisning starter op den 14. april for igangværende elever.

Vi glæder os til at have jer til undervisning igen.