Kørekort hos kvalitetsbevidst skole

Hos Kviktrafikskole går vi op i at tilbyde effektiv og grundig undervisning, når du skal tage kørekort hos os. Vores skole i Hvidovre er indrettet, så du har de bedste forudsætninger for hurtigt at tage dit nye kørekort.

Vi hjælper dig med hurtigt at erhverve, eller generhverve, dit kørekort hos os. I vores undervisning vægter vi kvalitet og tryghed højt. Både i teori- og praktisk undervisning. Vi vil nemlig gerne sikre os, at du bliver en færdselssikker bilist, når du tager dit kørekort hos os.

Optimal indlæring

Vi ved, at alle har forskellige måder at lære på. Derfor har vi fokus på den enkelte elevs indlæring, når man tager kørekort hos os. Vi har et udvalg af store og små biler, samt flere mandlige og kvindelige lærere. Sådan kan vi finde frem til den kombination, der fremmer din indlæring bedst, når du skal igang med den praktiske undervisning.

Alle vores undervisere, teori som praktisk, er veluddannede og bliver løbende sendt på kurser og videreuddannelse. Det gør vi for at sikre, at vi kan opretholde vores høje undervisningsniveau. På den måde kan vi også blive ved med at have beståelsesprocenter, der er helt i top.

Tag dit kørekort til en attraktiv pris

Når du skal tage dit kørekort hos os, er du sikker på, at det er til konkurrencedygtige priser. Vi holder altid lave priser på vores lovpakke, men går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores undervisning.

Kontakt os på telefon 35 35 54 55 eller på mail mail@kviktrafikskole.dk hvis du vil høre mere om, hvordan det er at tage kørekort hos os. Du kan også nemt tilmelde dig et af vores kommende hold online.

© Copyright - KVIKTRAFIKSKOLE ApS