Kørekort i Købehavn

Hos Kviktrafikskole i København hjælper vi dig med hurtigt at erhverve dit nye kørekort. Vi går op i grundig teoriundervisning og praktisk undervisning for at sikre at vi uddanner dygtige og sikre bilister.

Når du skal erhverve kørekort, går vi op i at sikre at du som elev er klar til at gå op til prøverne. Som resultat af dette har vi en af Storkøbenhavns højeste beståelsesprocenter. Så du kan roligt vælge os når du skal tage dit kørekort.

Kvalitets undervisere

For at sikre at du kan blive en dygtig bilist når du skal tage kørekort i København hos os har vi kun de dygtigste undervisere. Derfor tager vores undervisere løbende til efteruddannelse og kurser. På den måde sikrer vi undervisning der altid er oppe i tiden.

Når du tager dit kørekort hos os kan vi hjælpe med at finde lærer der passer til dine læringsbehov. Vi har nemlig både kvindelige og mandlige lærere som kører i en blanding af store og små biler.

Attraktive priser ved kørekort

Når du skal have kørekort hos os vil du altid blive mødt af attraktive priser uden at vi går på kompromis med vores undervisning. Undervisningen foregår i et lokale i centralt i København tæt på offentlig transport.
Kontakt os på telefon 35 35 54 55 eller mail mail@kviktrafikskole.dk for at høre mere om dine muligheder for at erhverve et kørekort i København.

© Copyright - KVIKTRAFIKSKOLE ApS
Vi er åben igen

Kviktrafikskole er nu åben igen, med både teoretisk og praktisk undervisning.

Der skal fremvises negativ coronaprøve eller coronapas ved al undervisning, både teoretisk og praktisk.

Teoriundervisning er startet op for nye elever.

Teoriundervisning starter op den 14. april for igangværende elever.

Vi glæder os til at have jer til undervisning igen.