Vores kørelærer har dig altid i fokus

Vores kørelærer er her for dig og for at få sikret dig et kørekort hurtigst muligt. Hos Kviktrafikskole har vi en af de bedste/højeste beståelsesprocenter i hele Storkøbenhavn. Dette er specielt på baggrund af at vores kørelærer har mange års erfaring inden for køreskolebranchen.

Hos Kviktrafikskole har vi valgt at bruge et online teorisystem fra Køreklar.dk som vores elever har været glade for at bruge. I sammenspil med din kørelærer planlægges kørelektioner, så du så vidt muligt ikke skal køre i skole- eller arbejdstiden!

Du får en kørelærer som følger dig hele vejen

Vi stræber efter at være blandt de bedste køreskoler i hele Danmark og har blandt andet udarbejdet et simpel undervisningsprogram. Vi har også tilhørende teoriprøver på skolen, som vi har fået stor ros for af vores elever.

Skolen har beliggenhed i hjertet af København N. Vi har moderne IT-udstyr, biografstole så man sidder behagligt i undervisningen og gode adgangsforhold, tæt på offentlig transport.

Vores kørelærer er alle omhyggeligt udvalgt, og sammen udgør vi et meget stærkt team for at kunne yde dig den bedste service og undervisning, til gavn for trafiksikkerheden.

Alle kørelærerne er godkendte af Rigspolitiet i Danmark.

Kontakt os gerne på telefon 35 35 54 55 eller e-mail mail@kviktrafikskole.dk for at høre mere om vores kørelærer.

© Copyright - KVIKTRAFIKSKOLE ApS
Vi er åben igen

Kviktrafikskole er nu åben igen, med både teoretisk og praktisk undervisning.

Der skal fremvises negativ coronaprøve eller coronapas ved al undervisning, både teoretisk og praktisk.

Teoriundervisning er startet op for nye elever.

Teoriundervisning starter op den 14. april for igangværende elever.

Vi glæder os til at have jer til undervisning igen.