Køreskole nær Frederiksberg

Hos Kviktrafikskole kan vi som professionel køreskole nær Frederiksberg hjælpe dig med at blive en dygtig og sikker bilist.

Vi har mange års erfaring i at uddanne bilister og samler på tilfredse elever. Som køreskole går vi op i at sikre, at du som elev er klar til at gå til prøverne og har som resultat af dette en af Storkøbenhavns højeste beståelsesprocenter.

God kvalitet i undervisningen

Vi går meget op i at tilbyde grundig undervisning så vi kan uddanne nye bilister af den bedste kaliber. Derfor tager vores undervisere løbende til kurser og efteruddannelse. På den måde kan vi sikre dig den bedst mulige og mest nutidige undervisning.

Vi har både kvindelige og mandlige kørelærere, som kører i en god blanding af både store og små biler. Det er din garanti for at kunne finde en lærer på vores køreskole som passer til præcis dine læringsbehov.

Attraktive priser hos Køreskole nær Frederiksberg

Priserne på vores køreskole er altid konkurrencedygtige uden at vi går på kompromis med kvalitet af vores undervisning. Derudover går vi også op i komfort under undervisningen. Derfor har vi udstyrer undervisningslokalet på køreskolen med biografsæder. Skolen ligger tæt på offentlig transport.
Kontakt vores køreskole nær Frederiksberg på telefon 35 35 54 44 eller mail mail@kviktrafiskole.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig til at blive en dygtig bilist.