Køreskole nær Østerbro med mange års erfaring

Hos Kviktrafikskole har vi stor erfaring med at uddanne dygtige og sikre bilister. Vores køreskole nær Østerbro kan bryste sig af at have en af de bedste beståelsesprocenter i Storkøbenhavn.

Fokus på kompetent undervisning

Vi går op i god kvalitet i undervisningen på vores køreskole. Derfor bliver vores undervisere løbende sendt på kurser og efteruddannelser. Vi vil nemlig gerne være med til at fremme færdselssikkerheden gennem vores dygtige elever. Der er også en god blanding af store og små biler samt kvindelige og mandlige undervisere på vores køreskole. Så vi vil altid kunne finde en der passer til dine læringsbehov.

Vi sætter også stor pris på komfort i undervisningen. Derfor har vi udstyret lokalet til teoriundervisning med lækre og bløde biografsæder. Vores køreskole ligger også nær forskelligt offentligt transport.

Konkurrencedygtige priser på køreskole nær Østerbro

Vi ved at det kan være en stor udgift at skulle erhverve sig et kørekort. Derfor har vi altid attraktive og konkurrencedygtige priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten og vores service.

Kontakt din nye køreskole nær Østerbro for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan kontaktes på e-mail mail@kviktrafikskole.dk eller telefon 35 35 54 55. Vi ser frem til at lære dig til at køre bil.

© Copyright - KVIKTRAFIKSKOLE ApS
Vi er åben igen

Kviktrafikskole er nu åben igen, med både teoretisk og praktisk undervisning.

Der skal fremvises negativ coronaprøve eller coronapas ved al undervisning, både teoretisk og praktisk.

Teoriundervisning er startet op for nye elever.

Teoriundervisning starter op den 14. april for igangværende elever.

Vi glæder os til at have jer til undervisning igen.