Køreskole nær Vesterbro med stor erfaring

Hos Kviktrafikskole nær Vesterbro lægger vi stor vægt på at uddanne dygtige og sikre bilister. Vi har mange års erfaring som køreskole hvilket også kan se i vores beståelsesprocenter. Vi har en af de højeste i hele Storkøbenhavn.

Fokus på grundig undervisning

På vores køreskole har vi flere dygtige lærer tilknyttet. Alle vores kørelærer bliver løbende sendt på kurser og efteruddannelse. Sådan sikrer vi altid dig den bedst mulige undervisning. Vi vil nemlig gerne være med til at fremme færdselssikkerheden gennem vores dygtige elever.

På vores køreskole har vi en god blanding af mandlige og kvindelige lærer. Vi har også en blanding af store og små biler. Derfor har vi altid en løsning der passer til dine læringsbehov. Når du vælger os som din køreskole nær Vesterbro kan vi også tilbyde dig skifte af underviser, ligegyldigt hvor langt du er i forløbet.

Konkurrencedygtige priser på køreskole

Da det kan være en stor udgift at skulle erhverve et kørekort, går vi op i at tilbyde eleverne på vores køreskole fair priser. Dog går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores undervisning.

Vores undervisningslokaler ligger tæt på offentlig transport. For at gøre teoriundervisningen så komfortabel som muligt har vi installeret bløde biografsæder i vores lokaler.
Kontakt os på telefon 35 35 54 55 eller mail mail@kviktrafikskole.dk hvis du vil høre mere om at lære at køre på vores køreskole nær Vesterbro.

© Copyright - KVIKTRAFIKSKOLE ApS
Vi er åben igen

Kviktrafikskole er nu åben igen, med både teoretisk og praktisk undervisning.

Der skal fremvises negativ coronaprøve eller coronapas ved al undervisning, både teoretisk og praktisk.

Teoriundervisning er startet op for nye elever.

Teoriundervisning starter op den 14. april for igangværende elever.

Vi glæder os til at have jer til undervisning igen.