Derfor skal du vælge Kviktrafikskole

Hvorfor en Gratis introduktion?

Det er en jungle at finde den rette køreskole til blandt de billigste priser til bil kørekort. Vi giver dig muligheden for at du på forhånd kan se vores køreskole an, og se om vi lever op til dine forventninger. Vi kan på den anden side vise dig, at vi er den bedste køreskole med de mest erfarne kørelærere i København.

Under vores Gratis introduktion sørger vi for, at gennemgå undervisningsforløb. Vi orientere dig om hvad du skal igennem og hvor lang tid du skal regne med at sætte af til kørekortet. Dette giver dig et klart overblik over forløbet. Der vil være rig mulighed for at stille spørgmål du måtte have vedr. forløbet og alle spørgsmål vil blive besvaret af vores instruktør.

Denne aften er en kombination af to ting:

1: En detaljeret gennemgang af hvordan du erhverver dig et kørekort, og hvad du skal være opmærksom på, for at komme igennem så hurtigt som muligt.

2: Teorilektion 1, når denne aften er gennemført, har du allerede klaret den første teoriaften og i fuld gang med kørekortet.

kviktrafikskole.dk sørger for at du billigt, nemt og hurtigt kan tage dit kørekort, og komme ud at køre i trafikken som en dygtig og sikker bilist.

Får jeg ringere service ved valg af den billigste køreskole?

Der er også en række andre faktorer som kan være vigtige, når du skal træffe et valg af den køreskole du vil tage dit kørekort hos.

Derefter er det altid en god ide at tjekke om køreskolen har et godt ry, det kan f.eks. ske via at Dumpeprocent.dk, Tripadvisor.dk eller Trustpilot, hvor du kan se anbefalinger fra andre elever.

Det kan være et ekstra plus, hvis køreskolen ligger tæt på dig, således teoriundervisning samt kørertimerne kan foregår tæt på dig.
Hos Kviktrafikskoleskole kan vi tilbyde dig bil kørekort i København til markeds billigste priser.

Gennemgang under intro forløbet til bil kørekort:

Det praktiske omkring at tage et kørekort igennem Kviktrafikskole og teoriundervisning, onlineteori system og materialer, teori- og køreprøve samt priser m.v til bil kørekort.

Med mindre vi har aftalt andet, hjælper vi dig med det praktiske omkring udfyldelse af papirer til ansøgning om kørekort og håndtering af lægeattest og førstehjælpsbevis til bil eller MC kørekort.

Hvis du har nogle af de førnævnte dokumenter klar inden du starter, beder vi dig medbringe disse.

Hvis du vil være sikker på, at der efterfølgende er plads på hold og manøvrebane m.m., bør du kontakte kviktrafikskole.dk inden du møder til introduktionen.

Kviktrafikskole passer til dine behov

kviktrafikskole.dk tilbyder dig et spændende forløb med et team af erfarne kørerlærer, som giver dig den interessante undervisning i høj  kvalitet. Vi arbejder målrettet på, at du nemt hurtigt og sikkert, kan få dit kørekort, samtidig med at du føler dig sikker bag rattet til de billigste  kørekort priser.

Vi tilbyder de billigste bil kørekort priser, samtidigt er vores teori/kørekort undervisning “Up To Date” med det nyeste materiale og udstyr  inden for lovgivning.

Vi ved hvor vigtigt komfort er, når man skal sidde til undervisning, vi har derfor valgt at have komfortable stole til tavle  undervisning med kørelæreren.

Vi har computere og it-udstyr som gør det hurtigt og nemt for dig, som vil have ekstra teori-undervisning.

© Copyright - KVIKTRAFIKSKOLE ApS
Vi er åben igen

Kviktrafikskole er nu åben igen, med både teoretisk og praktisk undervisning.

Der skal fremvises negativ coronaprøve eller coronapas ved al undervisning, både teoretisk og praktisk.

Teoriundervisning er startet op for nye elever.

Teoriundervisning starter op den 14. april for igangværende elever.

Vi glæder os til at have jer til undervisning igen.